SEF PATISSERIE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sef patisserie. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 7:31 Erg lekker, super snel bezorgd
14 jul 2024 om 20:31 Binnen 25 min. in huis. Vers, warm en erg lekker!
13 jul 2024 om 20:08 Eerste keer hier besteld! Echt onwijs lekker gegeten. Ik ben best kieskeurig maar voor Doner heb ik niet vaak zo goed gehad!
13 jul 2024 om 1:16 Voor 4 mensen besteld, iedereen had iets anders, maar allemaal genoten van ons eten!!
12 jul 2024 om 10:13 Was heerlijk.
10 jul 2024 om 21:11 Beste kapsalon die ik ooit heb gehad. Verrukkelijk!
9 jul 2024 om 22:52 Voor het eerst hier een kapsalon xxl besteld. En de bestelling was lekker snel thuisbezorgd, maar ook nog heerlijk vers. Was ook goed gevuld gezien de prijs. Prijs kwaliteit verhouding was prima! Ik zal hier zeker vaker bestellen.
6 jul 2024 om 21:27 Super snel bezorgd! Het eten was ook lekker. Zal er zeker nog een keer bestellen.
26 jun 2024 om 23:26 Lekkerste Shoarma en kapsalon van Purmerend!
25 jun 2024 om 19:24 The order took 1.5 hrs. The lamb kapsalon was not good. The container half full, not many fries or meat. The meat was full of fat barely chewable. And it was drowned in garlic sauce. Looked like garlic sauce soup
23 jun 2024 om 20:24 Top
22 jun 2024 om 0:31 Lekkerste kapsalon die wij in Purmerend hebben gegeten, voor ons geen andere meer. Sla vers en knapperig, 1ste x dat we dat mee maakte. Erg lekker